vrijdag 30 november 2012

Digiscrap.nl naar Hand Hobby Creadagen in Assen

Hallo allemaal!

Na het grote succes van de beurs Creatief Oldambt in Midwolda hebben we besloten ook op de beurs Hand Hobby Creadagen in Assen te gaan staan! Deze worden gehouden op 1, 2 en 3 maart 2013 in de TT Hall te Assen. Jullie kunnen dit dus alvast in jullie agenda's noteren!
Hand Hobby Creadagen 2013

De eerste editie van deze beurs was op 3, 4 en 5 februari van dit jaar. Deze 3 dagen zijn druk bezocht door enthousiaste bezoekers. Ze spreken van een zeer succesvolle beurs met ruim 5500 bezoekers.

De Hand Hobby Creadagen zijn voornamelijk bedoeld voor geïnteresseerde bezoekers die graag hun tijd besteden een creativiteit, hun kennis willen uitbreiden qua materialen en technieken. Natuurlijk kan Digiscrap, Digitaal scrappen hier niet ontbreken! Het is ook een beurs waar je lekker kunt shoppen of veel inspiratie op kunt doen onder het genot van een heerlijke kop koffie op het horeca terras.

Meer informatie kun je nalezen op:
http://digiscrap.nl/hand-hobby-creadagen/hand-hobby-creadagen-2013-tt-hall-assen/

Informatie over alle beurzen en evenementen:
http://digiscrap.nl/evenementen-en-festivals/

Ook zijn er 'n groot aantal foto's om de sfeer te kunnen proeven:
http://digiscrap.nl/gallery/?cat=30

vrijdag 23 november 2012

Black Friday op Digiscrap.nl

CentaniDesigns

Black Friday Sale Digiscrap.nl

Vanaf vandaag is er een belangrijke uitverkoop dag in Amerika, Black Friday! Dit is de dag na Thanksgiving (de vierde donderdag in November) en vele (digiscrap)winkels hebben dan traditioneel een grote uitverkoop, vaak met het weekend er nog aan vast geplakt. Een aantal Digiscrap.nl designers vindt het leuk om daar ook aan mee te doen! Klik op onderstaande link om te zien welke designers er mee doen en hoeveel korting ze geven op hun shop of op delen daarvan. Veel plezier met winkelen!

http://digiscrap.nl/verlotingen-en-akties-(raks)/black-friday-sale/

maandag 12 november 2012

Creatief Oldambt

Op zondag 25 november 2012 is Digiscrap.nl, Digitaal scrappen te vinden tijdens "Creatief Oldambt" dat wordt gehouden in museumboerderij Herman Dijkstra in Midwolda. Het is een sfeervol, creatief evenement met voldoende ruimte voor verschillende vormen aan creativiteit.

Voor meer informatie klik op de poster of volg deze link: Creatief Oldambt 25 november 2012.

Creatief Oldambt te Midwolda - 25 november 2012

Digiscrap, Digitaal scrappen is natuurlijk aanwezig bij dit creatieve evenement! Bezoek onze stand en ontvang gratis digitaal scrap materiaal en maak gebruik van de aanwezige inspiratiebronnen! Uiteraard zijn er 'n aantal Designers aanwezig: CentaniDesigns, Page One en Mo & Mo Studio