donderdag 6 november 2014

20% korting op alle kalenders

kalenderkorting20novdec2014

20% korting van 1 november tot en met 31 december 2014!

Deze korting is geldig van 1 november tot en met 31 december 2014 op alle fotokalenders, verjaardagskalenders en jaarkalenders.

Vul onderstaande code in bij het afrekenen:

DIGIKAL14



Vul deze vouchercode in bij jouw bestelling en ontvang direct 20% korting op jouw bestelling.

Deze vouchercode is geldig van 1 november tot en met 31 december 2014 en voor alle kalenderproducten van Digiscrap Fotoservice, exclusief verzendkosten. Deze vouchercode is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Digiscrap Fotoservice is het beste adres om van jouw mooiste digitaal vastgelegde herinneringen prachtige fotoproducten te maken. Met de gratis fotosoftware kun je heel eenvoudig en snel je eigen persoonlijke fotoalbum, fotoboek, verjaardagskalender, jaarkalender, wenskaarten, wanddecoratie of foto op canvas maken.

Ontdek zelf hoe gebruikersvriendelijk de fotosoftware is en geef je creativiteit de ruimte. Deel je mooiste fotomomenten met je familie en vrienden. Digiscrap Fotoservice zorgt voor de beste kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service!

Dutch Choice - November/December 2014

Dutch Choice November December 2014 - Winkel Digiscrap

De Digiscrap designers hebben weer met veel plezier een nieuwe Dutch Choice lijn ontworpen, de laatste alweer voor dit jaar. Laat je met jouw ontwerpen inspireren door dit warme kleurenpalet! Door allen met hetzelfde kleurenpalet te werken, zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel.

Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de Digiscrap winkel. Op 7, 8 en 9 november zelfs met 20% korting. Kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!

De Dutch Choice is een maandelijks initiatief van de Digiscrap Designers.